Učitava se

Kucajte za pretragu

Zlatibor sa novim atrakcijama na beogradskom Sajmu turizma

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Zlatibor sa novim atrakcijama na beogradskom Sajmu turizma

Podeli

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na 42. međunarodnom sajmu turizma koji se održava u Beogradu od 20. do 23. februara 2020. godine. Kao i prethodnih godina, Zlatibor svoju turističku ponudu predstavlja u okviru štanda TO regije Zapadna Srbija, u hali 4 beogradskog sajma.

Najveći sajam turizma u regionu okuplja veliki broj turističkih radnika iz celog sveta, kao i veliki broj posetilaca. Beogradski sajam je prilika da se potencijalni turisti upoznaju sa ponudom i sadržajima najposećenije srpske planine, informišu o cenama za predstojeće leto i svim aktivnostima koje će im biti na raspolaganju tokom boravka na Zlatiboru.

Najveća atrakcija na štandu Zlatibora ove godine je kabina Gold gondole i virtuelna vožnja gondolom kojom se najavljuje završetak ovog kapitalnog projekta. Prva dva dana sajma veliki broj posetilaca bio je zainteresovan za ponudu Zlatibora, a posebnu pažnju privukao je virtuelni kutak gde su posetioci mogli da uživaju u pejzažima Zlatibora, da provire u spa centre zlatiborskih hotela, virtuelno obiđu Stopića pećinu. Za ponudu Zlatibora bio je zainteresovan veliki broj agencija i turoperatora, kao i predstavnici medija.

U okviru štanda Zlatibora održana je promocija novog tematskog parka „El Paso City“ koji se za posetioce otvara 15. aprila, a nalazi se na Vodicama, 14 km udaljenosti od centra Zlatibora. Na sajmu turizma učestvuje veliki broj hotela sa Zlatibora koji su pripremili sajamske popuste i posebne pogodnosti za rane rezervacije, a svoju ponudu predstavljaju Dino park i muzej Staro selo Sirogojno.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×