Učitava se

Kucajte za pretragu

Završava se asfaltiranje u Karađorđevoj ulici

Užice

Završava se asfaltiranje u Karađorđevoj ulici

Podeli

Asfaltiranjem dela Karađorđeve ulice u dužini od 250 metara završava se projekat rešavanja kišne kanalizacije u Krčagovu vredan više od 120 miliona dinara. Javno komunalno preduzeće Niskogradnja izvodi završne asfalterske radove, a ulica će od ponedeljka biti spremna za saobraćaj.

Prema rečima direktora JP Užice razvoj Nikole Maksimovića na poslednjoj deonici urađeno je negde oko 500 metara ivičnjaka, zamenjen tampon, urađeni su vodovodni priključci, završena kišna kanalizacija, izvršeno je izmeštanje kabla elektro-ormana.

„Ova deonica je bila u nekom trenutku problematična u prethodnom periodu jer je bila velika količina podzemnih voda, podzemnih instalacija, tako da smo zamenili blizu metar podloge, i ugradili novi materijal.“

U narednih mesec dana kompletno će, navodi Maksimović, biti završeni svi trotoari i prilazi u ovoj ulici čime će biti okončan veliki projekat rađen u sklopu tri ulice: Heroja Jerkovića, Karađorđeva i Miloša Obrenovića.

„Zahvaljujemo se sugrađanima na strpljenju, trudili smo se i uvek ćemo se truditi da kompletno uradimo ulicu u punom profilu da rešimo pitanje instalacija, asfaltiramo u dva sloja i da uradimo kvalitetno radove“ naveo je Maksimović.

Direktorka JKP Niskogradnja Snežana Milutinović istakla je da se do kraja naredne nedelje očekuje završno asfaltiranje i u Ulici Ive Andrića.

„Intezivno se radi na krpljenju udarnih rupa na gradskim ulicama. Trenutno se rade pripreme za udarne rupe u Zlatiborskoj ulici koja je alternativni pravac za magistralni put. Radi se i u seoskim mesnim zajednicama, Mokroj Gori, Lunovom Selu. Takođe, završavaju se radovi u Mesnoj zajednici Krčagovo i Sarića Osoje u dužini od 530 m.“

Izvor: TV5/Grad Užice

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×