Učitava se

Kucajte za pretragu

Zasedali čajetinski većnici

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Zasedali čajetinski većnici

Podeli

 Opštinsko veće Čajetine je na 67. sednici utvrdilo predlog odluke kojom se donosi Plan detaljne regulacije za deo naselja Obudojevica na Zlatiboru, na potezu Rujanske ulice i Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

foto izvor Opština Čajetina

Većnici Opštine Čajetina su dali saglasnost na izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2018. godinu Biblioteke Ljubiša R. Đenić iz Čajetine.

Opštinsko veće Čajetine se na 67. sednici saglasilo sa petom izmenom Plana javnih nabavki. Čajetinski većnici su dali saglasnost na Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova i radnih zadataka u ustanovi Sportski centar Čajetina, kako navode, u kontekstu usaglašavanja radnih mesta, po katalogu naziva radnih mesta.

Većnici Opštine Čajetina su doneli sodluku da se raspiše javni oglas za davanje površine javne namene na privremeno korišćenje u Gostilju. Kako su naveli iz Opštine, Skupštini će biti predloženo da se prihvate predlozi tri investitora koji bi svojim sredstvima izgradili infrastrukturu za potrebe Opštine.

 

 

Izvor Opština Čajetina

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×