Učitava se

Kucajte za pretragu

Usvojena lista SNP-SDPS u Arilju

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Zlatiborski okrug

Usvojena lista SNP-SDPS u Arilju

Podeli

Opštinska izborna komisija u Arilju usvojila je listu Srpska narodna partija Dragiša Terzić – SDPS Radan Marjanović. Lista će se nalaziti na glasačkom listiću za lokalne izbore pod rednim brojem 2.

Članovi Srpske narodne partije u Arilju predvođeni predsednikom Opštinskog odbora Dragišom Terzićem predali su komisiji 300 potpisa građana koji su podržali kandidaturu liste.

-Kandidovanjem naše liste na lokalnim izborima građani su dobili izbor da glasaju za ljude koji imaju viziju i politiku kako od Arilja stvarati još bolje mesto za život svih građana, izjavio je Dragiša Terzić.

On je naglasio da na listi ima 14 žena od 33 kandidata i da je politika Srpske narodne partije u Arilju da se žene što više nalaze na mestima gde se odlučuje.

-Želimo da obezbedimo ženama šansu da što više učestvuju u političkom životu naše opštine. To su naše supruge, majke, seste koje čuvaju našu porodicu, naše tradicionalne vrednosti i sve ono što je očuvalo srpski narod vekovima, naglasio je Terzić.

Pravo glasa na predstojećim izborima u Arilju ima nešto više od 15.500 birača, a do sada lokalnu listu predala je i Srpska napredna stranka.

Izvor i foto:SNP

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×