Učitava se

Kucajte za pretragu

Uspešan rad u letnjoj sezoni KJP Zlatibor iz Čajetine

Čajetina Zlatiborski okrug

Uspešan rad u letnjoj sezoni KJP Zlatibor iz Čajetine

Podeli

KJP Vodovod Zlatibor iz Čajetine radi na boljem snabdevanju čajetinskih seoskih područja vodom pa se radovi trenutno izvode u Gornjoj Šljivovici i Krivoj Reci.

Trenutno se radi na dva kraka u Šljivovici. Oni samtraju da će imati dovoljno vode za određeni broj domaćinstava u Šljivovici koji su na tim linijama. Radi se deo Krive Reke gde ima i ozbiljnih privrednih objekata koji se grade i koji su tražili vodu, takođe se radi na Zlatiboru oko trga, jezera, kod Titove vile rekao je Miroslav Đokić, v.d. KJP Vodovod Zlatibor.

U toku su i projekti za bolje vodosnabdevanje Mušveta i Golova. Urađen je projekat rekonstrukcije cevovoda na potezu od Ribnice do Zlatibora jer su na postojećem cevovodu uočeni veliki gubici vode. Završen je i projekat za rezervoar Vranjevina.

Poslednjih godina sve je više stanovnika seoskih mesnih zajednica koje upućuju zahteve ovom preduzeću za pripajanje na vodovodnu mrežu, prema odluci lokalne samouprave JKP Vodovod Zlatibor preuzima seoske vodovode.  Veliki projekat stoji pred ovim javnim preduzećem jeste i stavljanje sušičkih vrela u službu korisnika Čajetine i Zlatibora ali o tome će biti više reči kada  realizacija projekta.

Radio Luna

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×