Učitava se

Kucajte za pretragu

Stanje na putevima

Iz prve ruke Zlatiborski okrug

Stanje na putevima

Podeli

Do prvog juna traju radovi na održavanju dela državnog puta I B reda broj 23, deonica Užice – Bela Zemlja, u mestu Surduk. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz povremene obustave saobraćaja u intervalu od 10 do 15 minuta

Do 6. juna u periodu od sedam do 15 časova izvodiće se radovi na državnom putu I B reda broj 21, deonica Bačevci- Kosjerić. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem saobraćaja.

Radovi na državnom putu I B reda broj 21, deonica Požega- Divljaka izvodiće se u periodu od sedam do 15 časova. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem saobraćaja. Planirano je da radovi traju do drugog jula navode iz AMSS.

Na deonici puta između Uzića i Sevojna su u toku radovi. Naizmenično propuštanje vozila na ovom delu puta regulišu semafori. Zbog dužine puta koja je pod rehabilitacijom postoji verovatnoća da će zadržavanja biti duža od 20 minuta.

Zbog radova na popravci mosta preko reke Đetinje na putu između Požege i Arilja saobraćaj će biti usporen. Ova izmena u saobraćaju biće aktuelna do sredine jula.

Iz Auto moto saveza navode da su zadržavanja na graničnim prelazima promenljiva iz sata u sat, ali da za sada nema dužih zadržavanja od 30 minuta u oba smera.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×