Učitava se

Kucajte za pretragu

SNS Užice Stamatoviću: Ajde nam prekini vodu ako možeš

Zlatiborski okrug

SNS Užice Stamatoviću: Ajde nam prekini vodu ako možeš

Podeli

Saopštenje Srpske napredne stranke Gradskog odbora Užice

Nekada se u višim razredima osnovne škole detaljnije izučavala matematika. Da je maleni Milan Stamatović imao prilike da se malo ozbiljnije školuje mogao je imati priliku da dobro uvežba matematičku radnju deljenja pa bi sigurno znao da je 29.2 nije jedna trećina koliko je on mislio da je osvojio glasova u Sevojnu zajedno sa još 6 stranaka udruženih u koaliciji okupljenih oko njegovog imena. Ta razlika od nekih 5% je onaj omiljeni procenat Milana Stamatovića dobro poznat mnogih investitorima ili poslovnim ljudima prisutnim po ovim krajevima.

Nesretni Milan nekoga podseća na obećanja i izjave a on samo pre 2 meseca reče u Sevojnu “Sigurno ćemo pobediti”. Duboko zamišljen u globalne svetske probleme i posvećen uspostavljanju trajnog mira na Bliskom istoku i Korejskom poluostrvu Milan je zaboravio na Sevojno pa je počeo da se bavi globalnom politikom.

Pored toga što je ušao u krug svetskih lidera Milan Stamatović želi da polako postane i božanstvo – tvorac svega živoga i neživoga na kugli zemaljskoj pa reče “Užičani evo vam voda. Zahvaljujući mojoj dobroj volji”.

Mi iz Užica mu poručujemo i kažemo: “Ajde nam prekini vodu ako možeš”. Možda će te to razbuditi i spustiti na zemlju ti mali kvalifikovani radniku sa zlatiborskih livada i pašnjaka.

Srpska napredna stranka Gradski odbor Užice

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×