Učitava se

Kucajte za pretragu

SDP Prijepolje: Niko od naših članova ne organizuje proteste

Zlatiborski okrug

SDP Prijepolje: Niko od naših članova ne organizuje proteste

Podeli

Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije izdao je saopštenje u kojem navodi da ta stranka nije organizator protesta u Prijepolju i da neće pozivati svoje članove da na ovaj način iskažu nezadovoljstvo

 

U saopštenju se navodi da predstavnici SDP-a razumeju nezadovoljstvo građana Prijepolja koje pogađa strmoglavi pad životnog standarda.

Oni dižu glas protiv korumpirane opštinske vlasti, protiv ugrožavanja poslovnih i životnih interesa od strane onih koji se enormno bogate na vlasti, onih koji su razrušili glavni gradski most, onih koji su napravili planinu smeća na ulasku u grad, onih zbog kojih živimo u najprljavijem gradu u Srbiji, onih koji reketiraju sportiste i privrednike, onih zbog kojih omladina beži glavom bez obzira i povratka, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Podsećamo, u Prijepolju do sada nije održan ni jedan protest 1 od 5 miliona. O zakazanom protestu o kojem govori SDP takođe nema nikakvih zvaničnih informacija i najava. Kako RAM mreža nezvanično saznaje prvi protest bi trebalo da se održi u sredu 6. marta, a obaveštenja o mestu i vremenu održavanju dele se isključivo na privatnim FB profilima.

Ipak, odbornici SDP-a kažu da će interese građana Prijepolja zastupati na skupštinskim sednicama, a ne na ulici.

Činjenica da smo deo republičke vlasti i da, kao odgovorni ljudi i pouzdani partneri, nikada ne radimo iza leđa, pa ni ovog puta, ne želimo da se naše prisustvo iskoristi kao atak na republičku vlast. Niko od naših članova ne radi na organizaciji protesta, ni javno, ni tajno, iako bi to ovdašnji vlastodršci žarko želeli kako bi, eto, za sve nevolje optužili SDP, najznačajniju snagu i najorganizovaniju stranku u Prijepolju, saopštavaju u OO SDP-a.

 
Autor: Radio Luna Izvor: SDP Prijepolje/Radio Luna
 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×