Učitava se

Kucajte za pretragu

Reli dan u subotu u Užicu

Zlatiborski okrug

Reli dan u subotu u Užicu

Podeli

Gledaoci koji se prijave imaće priliku da se voze sa učesnicima

ASK Užice Rally Team i Caffe Drži levo 19. maja u Užicu organizuju Reli dan Užice 2018 u kojem će učestvovati 12 trkačkih automobila.

Cilj je promovisanje relija, druženje i timski duh. Učesnici će voziti na stazi dugoj oko četiri kilometra, na deonici puta od skretanja u Skržutima do raskrsnice za Ljubanje i Drežnik.

Start je na raskrsinici Ljubanje. Vozi se do raskrsnice Skržuta, gde se okreće i vraća nazad, a zatim kreće sledeći automobil.

Na samoj stazi neće biti merenja vremena, jer manifestacija nema takmičarski karakter. Sve ostalo će biti kao i na regularnim takmičenjima, a to je obezbeđenje staze i sigurnost publike. Organizatori su istakli da je prioritet pre svega druženje svih učesnika.

Reli kao autosportska disciplina ima jednu od najdužih sportskih tradicija u Užicu i okolini. Očekuje se dolazak velikog broja publike.

Pored ASK Užice reli tim-a u organizaciju su se uključili i autosportki klubovi iz Beograda, Čačka i Valjeva, a organizaciju manifestacije podržao je i Grad Užice.

Program počinje u 11 časova i traje do 17 časova i u tom periodu biće zatvoren put za saobraćaj na deonici Ljubanje – Kaldrma, odnosno od raskrsnice za Skržute na Ljubanjama do rasksnice Sirogojno – Bela Zemlja – Kaldrma.

Organizator je najavio da je nastavak druženja zakazan u kafiću u Užicu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×