Učitava se

Kucajte za pretragu

Reči podrške Užičanima od Mame Vong iz Kine

Užice Zlatiborski okrug

Reči podrške Užičanima od Mame Vong iz Kine

Podeli

Na adresu gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića stiglo je pismo podrške iz Kine, od više puta dokazane prijateljice Užica i Užičana Mame Vong. Pismo  prenosimo u celosti:

Dragi đaci i učitelji,

Kako se pandemija virusa širi Srbijom mi izražavamo našu duboku pažnju i zabrinutost zbog situacije u vezi sa virusom, s obzirom da mi vrlo dobro znamo kroz šta upravo vi sada prolazite. Naša deca iz Jihai grupe su nacrtali nekoliko fotografija prenoseći na taj način svoj blagoslov na sve vas.

Mama Vong takođe veoma brine o Vama i moli Vas da vodite računa o sopstvenoj zaštiti , da nosite maske kada ste napolju i da izlazite samo u slučaju preke potrebe.

Duboko prijateljstvo između Jihai i Srbije je kao i čelično prijateljstvo između Kine i Srbije što će se i potvrditi tokom vremena. Mi ćemo lično uvek biti tu uz Vas i uvek ćemo biti pri ruci da Vam pomognemo u borbi protiv izazova koji Vas prate.

Upravo sada, epidemiološka situacija u Kini je u osnovi pod kontrolom i ide na bolje. Mi verujemo da će Srbija smoći snage da se zajedničkim snagama uspešno u ranoj fazi bori protiv virusa.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×