Učitava se

Kucajte za pretragu

Prihvatili godišnje izveštaje iz oblasti zaštite životne sredine

Užice Zlatiborski okrug

Prihvatili godišnje izveštaje iz oblasti zaštite životne sredine

Podeli

Članovi Gradskog veća Užica su prihvatili na 112. sednici izveštaje o sprovođenju programa i stanju životne sredine i o prošlogodišnjem radu Zelenog saveta.

Većnici su na 112. sednici prihvatili pravilnik koji definiše rad Komisije za kontrolisanje porekla imena Zlakusa, te postupak kontrole kvaliteta proizvoda, oblik i način izdavanja sertifikata o kvalitetu ovih proizvoda.

Članovi Gradskog veća Užica su utvrdili predlog mreže osnovnih škola na teritoriji grada. Dali su saglasnost na pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u Istorijskom arhivu i odredili nekategorisane puteve na područjima Dubokog, Gorjana, Lunovog Sela, Ribaševine, Zlakuse, Vrutaka i Mokre Gore.

Iz Gradske kuće su saopštili da je na 112. sednici Gradskog veća doneto uputstvo koje reguliše upotrebu gradskih obeležja, grba, zastave i promotivnog loga.

Kako su naveli, bliže definisanje korišćenja gradskih obeležja dato je u usvojenoj Knjizi grafičkih standarda gde su određeni proporcije, kolorit i drugi grafički zahtevi.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×