Učitava se

Kucajte za pretragu

Preminula još 1 osoba, pozitivne 34

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Čajetina Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Srbija i region Užice Zlatiborski okrug

Preminula još 1 osoba, pozitivne 34

Podeli

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je od kovida 19 preminula još 1 osoba. Koronavirus je potvrđen kod još 34 osobe

U poslednja 24 sata testirano je 2.488 ljudi, a virus je registrovan kod 34 osobe.

Kovid 19 odneo je još 1 život, a od početka epidemije u Srbiji je preminulo 239 ljudi.

Hospitalizovano je 657 ljudi, od čega je 12 pacijenata na respiratorima. Izlečeno je 5.920 osoba. 

Mađarska je otvorila granice za državljane Srbije koji danas od 10 sati mogu da uđu u Mađarsku bez testa na kovid 19 i četrnaestodnevnog karantina u susednoj zemlji, na svih devet graničnih prelaza.

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se planira uvođenje brzih testova na antitela i da će taj test građani najverovatnije plaćati oko 1.000 ili 1.200 dinara.

Kompanija “Jura” više nije lokalno žarište koronavirusa. Od gotovo 2.600 testiranih radnika 42 su pozitivna. Većina nije imala nikakve simptome ili je imala lakšu kliničku sliku.

U turskoj fabrici tekstila “Kajzen” pozitivna su još dva radnika, tako da je sada ukupan broj 25. Prvi slučaj zaraze potvrđen je i u fabrici PKC.

Institut za javno zdravlje u Prištini objavio je da proteklog dana nije bilo registrovanih novih slučajeva zaraze koronavirusom na Kosovu, što je prvi put od 13. marta, kada su zabeleženi prvi primeri infekcije.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×