Učitava se

Kucajte za pretragu

Počelo asfaltiranje Ulice Iva Andrića

Užice Zlatiborski okrug

Počelo asfaltiranje Ulice Iva Andrića

Podeli

Posle pripremnih radova, koji su izvođeni u Ulici Ive Andrića, počelo je i asfaltiranje ove ulice u Užicu.

Urađena je sva priprema, postavljeni su ivičnjaci, rešetke, zamenjena vodovodna linija i urađeni novi priključci, sređena gasovodna mreža. Za oko deset dana, za asfaltiranje će biti spremna i deonica do skretanja u Ulicu Stanoja Glavaša, krenuli su radovi na postavljanju ivičnjaka, uporedo sa njima radiće se i na postavljanju rešetki, očekivanja su da će ta deonica biti završena dosta brže od prethodne, rekao je Nikola Maksimović, direktor JP Užice razvoj.

Ukupna investicija koja obuhvata radove na zameni dotrajalih instalacija vodovoda, izgradnju nove kanalizacije, kao i rekonstrukciju kolovoza, iznosi oko 50 miliona dinara.

Rekonstrukcijom Ulice Ive Andrića počinjemo da rešavamo ceo sliv ovog naselja. MZ Turica će u narednom periodu biti jedno veliko gradilište gde ćemo uraditi veliki broj ulica, rekao je direktor JP Užice razvoj.

Nikola Maksimović kaže da je do kraja građevinske sezone u planu i kompletna rekonstrukcija Ulice Dušana Popovića u kojoj će biti urađena i kišna kanalizacija.

Izvor i foto: Grad Užice

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×