Učitava se

Kucajte za pretragu

Piši Deda Mrazu do 5. decembra

Slobodno vreme Srbija i region

Piši Deda Mrazu do 5. decembra

Podeli

Tradicionalni nagradni, literarni i likovni konkurs Pošte Srbije Piši Deda Mrazu počinje u nedelju i trajaće do 5. decembra.

Na konkurs se mogu prijaviti deca sa teritorije Republike Srbije, uzrasta do deset godina, uz saglasnost roditelja.

Deca mogu učestvovati u nagradnom konkursu slanjem pojedinačnih radova ili slanjem pojedinačnog ili kolektivnog rada posredstvom predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju.

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – potrebno je spakovati u pismo i do 5. decembra, poslati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: nagradni konkurs Piši Deda Mrazu. U pismo je potrebno spakovati i za prijavu pojedinačnog rada, ili saglasnost roditelja/staratelja za prijavu posredstvom predškolskih i školskih ustanova.

Javno preduzeće Pošta Srbije za tri najbolja pojedinačna rada dodeljuje trotinet, rolere i hoverbord, dok će tri najbolja kolektivna rada dobiti muzičku liniju.

Nagradni konkurs Piši Deda Mrazu organizuju 18. put, kako navode, sa željom da decu kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost uvedu u svet odrastanja i uz poruku da neguju prave vrednosti i da nikada ne zanemare svoj maštoviti stvaralački potencijal.

 

https://www.posta.rs/lat/87584201.aspx

Sledeća vest

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Next Up

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×