Učitava se

Kucajte za pretragu

Olivera Jevtić napadnuta na maratonu u Sofiji

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Čajetina Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Srbija i region Užice Zlatiborski okrug

Olivera Jevtić napadnuta na maratonu u Sofiji

Podeli

Srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je tokom trke na deset kilometara u okviru maratona u Sofiji.

Na startu trke nepoznati čovek utrčao je sa strane, jedno vreme trčao s vodećim takmičarima, a onda oborio srpsku dugoprugašicu. 

„Odmah mi je bilo jasno da nije u pitanju uobičajeno guranje tokom starta već da je taj čovek namerno ovo uradio“, počela je Olivera Jevtić za Sportski žurnal.

foto.EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Niko ne zna ko je čovek koji je gurnuo srpsku atletičarku, a policija traga za njim. 

„Trčao je u trenerci da bi sakrio startni broj, ako ga je uopšte imao. Policija ga traži i nadam se da će ga uhvatiti. Nemam pojma šta je bilo tom čoveku. Startovali smo na deset kilometara, dakle, praktično u rekreativnoj trci. Nisam mogla nikoga da ugrozim, nekoga ko mu je bitan. Ako ga uhvate saznaćemo i zašto je to uradio“, rekla je Jevtićeva za Žurnal.

Jevtićeva je ostala bez svesti, a ima hematom na glavi kao posledicu pada.

„Udarila sam glavu. Imam hematom. Pritrčali su odmah neki ljudi da mi pomognu. Oko sat vremena mi je trebalo da dođem sebi. Kuk me boli. Vratiću se odmah kući. Videću sutra kada se ohladi u kakvom sam stanju“, rekla je Olivera Jevtić za Žurnal.

Sportski žurnal

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×