Učitava se

Kucajte za pretragu

Obuka za procenu vrednosti javne imovine

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Užice Zlatiborski okrug

Obuka za procenu vrednosti javne imovine

Podeli

U toku je dvodnevna obuka zaposlenih u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima Bajine Bašte za procenu računovodstvene vrednosti javne imovine koja se realizuje u okviru projekta, Javna svojina za razvoj javnog sektora.

Nakon realizacije dvodnevne obuke u Bajinoj Bašti, ista će biti organizovana za zaposlene u gradskoj upravi Užice koji se bave upravljanjem javnom imovinom grada i zainteresovane zaposlene u javnim preduzećima koja su korisnici  imovine grada Užica.

Nakon realizacije obuka na temu procene računovodstvene vrednosti javne imovine, kroz projekat će biti realizovane obuke na temu procene korisnisnosti postojeće javne imovine za obe lokalne samouprave.

Projekat Javna svojina za razvoj javnog sektora, koji finansira Evropska unija u okviru grant šeme Programa Exchange 5. Program Exchange 5 realizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština, iz sredstava IPA 2014, dok je telo za ugovaranje Ministarstvo finansija, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije.

Izvor i foto:Uzice.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×