Učitava se

Kucajte za pretragu

Nove mere Vlade, zatvaraju se pijace, vikendom policijski čas od 15h…

Užice Zlatiborski okrug

Nove mere Vlade, zatvaraju se pijace, vikendom policijski čas od 15h…

Podeli

Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici donela nove mere u cilju sprečavanja širenja epidemije korona virusa. Pored mera koje se odnose na samoizolaciju, posebno je važno da se građani od sutra (nedelja) pridržavaju propisanog vremena zabrane kretanja- subotom od 15 do 3 časa, nedeljom od 15 do 5 časova ujutru, a radnim danom, kao i do sada od 17 do 5 časova ujutru, navodi u saopštenju Gradski Štab za vanredne situacije Užica.

 Najstariji sugrađani mogu napuštati svoje domove jedino nedeljom između 3 i 8 časova u cilju kupovine namirnica.  

Prestala da važi odluka o dozvoljenoj šetnji kućnih ljubimaca u trajanju od  20 minuta između 20 časova  i 21 časa, pa poziva vlasnike kućnih ljubimaca da se toga pridržavaju.

S obzirom da je Vlada Republike Srbije preporučila da se sve pijace na otvorenom i zatvorenom prostoru zatvore do daljnjeg  Gradski štab obaveštava građane Užica da Gradska pijaca od ponedeljka, 30. marta prestaje sa radom.

Gradski štab apeluje da se građani strogo pridržavaju propisanih mera i poštuju pravo svakoga na zdravlje i bezbednost u uslovima smrtonosnog virusa. Neodgovornim ponašanjem ugrožava se ne samo sopstvena, već i bezbednost drugih.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×