Učitava se

Kucajte za pretragu

Nova prodaja hotela „Park” u Ivanjici: Vrednost procenjena na 1,87 miliona evra

Srbija i region

Nova prodaja hotela „Park” u Ivanjici: Vrednost procenjena na 1,87 miliona evra

Podeli

Agencija za osiguranje depozita Nove Agrobankekao stečajni upravnik oglasila je prodaju pokretne i nepokretne imovine javnim prikupljanjem ponuda – tenderom sa poboljšanjem, zgrade hotela „Park” u Ivanjici. Građevina je vanknjižno vlasništvo stečajnog dužnika, procenjene vrednosti od 1.877.000,00 evra.

Javno otvaranje ponuda sa poboljšanjem će se održati 14. aprila u 12 sati u Agenciji.

Najpoznatiji hotel u ovom delu stare Srbije ima površinu od 5.461 kvadrata i jedan je od ključnih tačaka društvenog života u ovom kraju.

Depozit za učešće na prodaju iznosi 281.550 evra.

Ponuđač sa e-mail adrese na kojoj je primio poziv za poboljšanje ponude upućuje u ostavljenom roku iz oglasa poboljšanu pisanu ponudu za kupovinu imovine koja je predmet prodaje. Nova, poboljšana ponuda mora biti minimum 20.000.00 evra viša u odnosu na iznos koji je naveden u pozivu za poboljšanje ponude tokom sprovođenja procedure prodaje. Novi poziv za poboljšanje ponuda biće upućen samo na e-mail adrese ponuđača koji su u ostavljenom roku od najduže 10 minuta od primanja poziva za dostavljanje poboljšane ponude dostavili sa registrovane adrese – saopštila je Agencija za osiguranje depozita iz Beograda.

RINA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×