Učitava se

Kucajte za pretragu

Nema novozaraženih u Republici Srpskoj

Srbija i region

Nema novozaraženih u Republici Srpskoj

Podeli

U Republici Srpskoj nisu registrovane nove osobe kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona, saopšteno je iz ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, prenosi RTRS. U Republici Srpskoj nisu registrovane nove osobe kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona, saopšteno je iz ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, prenosi RTRS. U Republici Srpskoj nema novih slučajeva koronavirusa, a do sada je ukupno registrovano 29 zaraženih, prenosi RTRS.

“U Republici Srpskoj do sada je potvrđeno 29 slučajeva pozitivnih na novi koronavirus: Banjaluka -23, Čelinac -2, Laktaši -1, Srbac -1, Prnjavor -1 i Modriča -1”, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ministarstva zdravlja. Navodi se da su sve osobe stabilnog zdravstvenog stanja.

Trenutno su u Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom 8.264 osobe koje su doputovale iz područja zahvaćenih virusom SARS-KoV-2. Iz zdravstvenog nadzora izašlo je ukupno 245 osoba.

Takođe, trenutno je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u izolaciji je deset osoba, od kojih su tri pozitivne na test koronavirus. Do sada je iz bolničke izolacije Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske izašlo ukupno 78 osoba.

Izvor: RTRS

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×