Učitava se

Kucajte za pretragu

Nastava na daljinu pomoću Gugl mit alata

Užice Zlatiborski okrug

Nastava na daljinu pomoću Gugl mit alata

Podeli

 Osnovna škola Nada Matić prva je u gradu počela da sprovodi onlajn nastavu pomoću Gugl mit alata, koji omogućava učenicima da od kuće uživo prate časove onim danima kada ne idu u školu.

 

Mi našim učenicima pružamo podršku u nastavi na daljinu putem Gugl učionice, kao i većina škola u našem gradu. U želji da olakšamo i deci i nama, tražili smo još idealnije rešenje. Vredno smo istraživali i učili. Iskoristili smo sve dodatne mogućnosti ove platforme.

Počeli smo da primenjujemo Gugl mit alat u nastavi. Ovaj alat omogućava deci da uživo prate časove onim danima kada ne idu u školu. Deca aktivno učestvuju u nastavi od kuće, zajedno sa svojim drugarima u školi, a i mi imamo kontinuirani uvid u njihov rad i napredovanje.

Spojili smo virtuelnu i školsku učionicu, sva deca su nam opet na okupu i uživamo u zajedničkom radu. Tako smo postali jedina škola u našem gradu koja primenjuje ovu novinu u svom radu. Sledeće fotografije će vam dočarati kako takvi časovi izgledaju.

 

Zahvaljujemo našim dragim koleginicama Snežani Cvetković i Snežani Đurić što su nam dozvolile da uživamo u njihovim časovima i sve to zabeležimo.

 

 

Ana Radojčić, član Tima za marketing OŠ Nada Matić

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×