Učitava se

Kucajte za pretragu

Na prvoj sednici Gradskog veća utvrđeni predlozi izveštaja završnog računa i poslovanja JKP

Užice Zlatiborski okrug

Na prvoj sednici Gradskog veća utvrđeni predlozi izveštaja završnog računa i poslovanja JKP

Podeli

Na prvom zasedanju Gradskog veća u novom sazivu, užički većnici utvrdili su predloge završnog računa budžeta za prošlu godinu i izveštaje o poslovanju gradskih javnih i javno komunalnih preduzeća za 2019. godinu. Veće se saglasilo sa godišnjim izveštajima Vodovoda, Bioktoša, Dubokog, Gradske toplane Užice, Niskogradnje, Užice razvoja, Stana, Velikog parka i Aerodroma Ponikve.

Prihvaćeni su i ovogodišnji kvartalni izveštaji ovih preduzeća koji se odnose na stepen usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz njihovih programa poslovanja. Utvrđeni su predlozi odluka o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini i o nadležnom organu koji će sprovoditi davanje u zakup ovog zemljišta.

Željko Marković, dipl. pravnik, predložen je za direktora Istorijskog arhiva, a u Savet za bezbednost imenovani su Slobodan Šiljković za predsednika Saveta i članovi Dragoljub Stojadinović, Vladimir Sinđelić, Darko Dragović, Miloš Milutinović, Dragutin Drulović i Jelena Đokić.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×