Učitava se

Kucajte za pretragu

Na jednom od najlepših vidikovaca u Srbiji snimana serija „Vreme zla“: Tajna ljubavna priča oživljena u brvnari na planini Tari

Slobodno vreme

Na jednom od najlepših vidikovaca u Srbiji snimana serija „Vreme zla“: Tajna ljubavna priča oživljena u brvnari na planini Tari

Podeli

Bajina Bašta – U brvnari na Bilješkoj steni, jednom od najlepših vidikovaca na Tari snimani su kadrovi za seriju „Vreme zla“, a pred kamerama je oživljena tajna ljubavna priča između Milene Katić Dragović (Nada Šargin) i najboljeg prijatelja njenog muža, Petra Bajevića (Goran Šušljik), koji utočište od stvarnosti pronalaze na Tari.

“Imali smo sreću da pronađemo veličanastven objekat sa prelepim pogledom. Veliko je zadovoljstvo igrati Ćosićeve likove jer to nisu ni misli, replike, odnosi i likovi koji su “na podu”, tek tako dostupni. U njima ima i poetskog i tragičnog, nadasve neočekivanog”, izjavio je za Tanjug glumac i izvršni producent serije Goran Šušljik koji tumači lik Petra Bajevića.

Režiju potpisuje Ivan Živković, a scenario Sanja Savić. Snimanje će trajati do kraja godine, a serija će pored Tare biti snimana i u Beogradu, Mokroj Gori, okolini Valjeva, Pirota i Jagodine.

Glumačku ekipu čini oko 70 ljudi, među kojima su Voja Brajopvić, Žarko Laušević, Sergej Trifunović, Goran Bogdan, Natataša Ninković, Svetozar Cvetković i mnogi drugi.

Izvor: RINA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×