Učitava se

Kucajte za pretragu

Moja prva plata do 8. novembra

Užice Zlatiborski okrug

Moja prva plata do 8. novembra

Podeli

Do 8. novembra traje prijavljivanje nezaposlenih koji su zainteresovani za uključivanje u program Moja prva plata.

Uporedo, do 15. novembra će poslodavci birati kandidate.

–    Poslodavac može odabrati kandidata pre isteka roka za prijavu nezaposlenih, ali ga može radno angažovati i uključiti u program tek po zaključivanju ugovora, navode iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Konačna lista poslodavaca sa brojem odobrenih izvršilaca za svakog poslodavca biće objavljena na portalu Moja prva plata do 27. novembra.

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje pozivaju nezaposlene do 30. godina, koja ispunjavaju uslove javnog poziva, da se uključe u program.

Ugovori između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i nezaposlenog, kako su naveli, zakčljučivaće se od 28.novembra do 14. decembra ove godine.

https://mojaprvaplata.gov.rs/

Program Vlade Republike Srbije Moja prva plata sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Kancelarije za IT i elektronsku upravu i Privredne komore Srbije.

Kako navode, cilj programa je da se podstakne zapošljavanje mladih i pruži podrška privredi u rešavanju problema s nedostatkom kadrova.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×