Učitava se

Kucajte za pretragu

Maksimović: Trenutno se radi na asfaltiranju najfrekventnijih gradskih ulica

Užice Zlatiborski okrug

Maksimović: Trenutno se radi na asfaltiranju najfrekventnijih gradskih ulica

Podeli

Trenutno se radi na asfaltiranju najfrekventnijih gradskih ulica. Posle asfaltiranja u delu Karađorđeve ulice završeno je asfaltiranje Zlatiborske ulice koja je, po rečima direktora JP Užice razvoj Nikole Maksimovića, naročito značajna jer, između ostalog, predstavlja alternativni pravac u vreme obustave saobraćaja na magistralnom putu ka Zlatiboru.

„Zlatiborska ulica je kompletno rekonstruisana, a u prethodnoj godini urađena je i gasovodna mreža. Ukupna vrednost ovih radova je oko 12 miliona dinara. Urađeno je oko 12 hiljada kvadrata novog asfalta u dužini od oko 3 km. Radovi su započeti prošle godine, kompletne radove izvodi Javno komunalno preduzeće „Niskogradnja“ koje je pre mesec dana krenulo u realizaciju ovog projekta.“

Maksimović je istakao da će se u ulicama koje su predviđene planom raditi kompletna rekonstrukcija, počev od saniranja svih instalacija odnosno zamena vodovodne i kanalizacione mreže, izgradnje gasovodne mreže tamo gde je nema, a tek onda će biti postavljen asfalt u punom profilu kako bi se obezbedilo da u tim ulicama nema potrebe za bilo kakvim dodatnim radovima u određenom vremenskom periodu.

Tags:

Možda Vam se takođe svidi

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×