Učitava se

Kucajte za pretragu

Kartice u rukama blizu 400 majki iz Priboja

Zlatiborski okrug

Kartice u rukama blizu 400 majki iz Priboja

Podeli

Projekat Ponosna kartica 2018. Cena minus za 3+ sprovodi se u osam opština i gradova u Srbiji, među kojima je i Priboj

Oko 390 majki troje i više dece sa teritorije opštine Priboj su postali vlasnici Ponosnih kartica Cena minus za tri plus.

Uz kartice, sa kojom moći da ostvare popuste pri kupovini određenih proizvoda i usluga na teritoriji opštine, majkama su uručeni i flajeri sa istaknutim prodavnicama, javnim ustanovama i uslužnim radnjama u kojima majke mogu ostvariti popuste.

Izradu kartica finansirala je Opština Priboj, a izrađene su u cilju podrške porodicama sa više dece u okviru projekta Ponosna kartica Cena minus za 3+.

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović zahvalio se Pokretu za decu Tri plus iz Čačka, koji akciju organizuje, privrednicima i preduzetnicima iz Priboja koji su se uključili u ovu akciju i apelovao na druge da se pridruže akciji.

Podsetimo, majke sa troje ili više dece od kojih je jedno maloletno, iz Užica, Čajetine, Čačka, Požege su nedavno postale vlasnici Ponosnih kartica kojima ostvaruju popuste u prodajnim objektima hrane, obuće, odeće, zdravstvenih usluga, za kulturne i sportske manifestacije.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×