Učitava se

Kucajte za pretragu

Izmene u organizaciji Opštinske uprave

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Izmene u organizaciji Opštinske uprave

Podeli

Na 88. sednici Opštinskog veća opštine Čajetina veće je utvrdilo predlog izmene odluke o organizaciji Opštinske uprave. Ova odluka podrazumeva izmenu u nazivu odeljenja i organizaciji postojećih odeljenja.

 Po prethodno raspisanom konkursu, Opštinsko veće je donelo rešenje o postavljenju Opštinskog pravobranioca. Za Opštinskog pravobranioca imenovan je Siniša Bulatović iz Čajetine koji je i do sada vršio pomenutu funkciju i koji je istovremeno bio i jedini kandidat na ovom konkursu.

Data je saglasnost na Finansijski izveštaj PU Radost Čajetina za prošlu godinu, kao i na Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj Sportskog centra Čajetina. Direktor Centra za socijalni rad Pajo Bogdanović, upoznao je članove Opštinskog veća sa Izveštajem za 2019. i Planom rada za 2020. godinu. Na ovoj sednici formirana je i Žalbena komisija koja će odlučivati po žalbama službenika u drugom stepenu i žalbama internog javnog konkursa.

Data je i saglasnost na treću izmenu Plana javnih nabavki. Na osnovu raspisanog javnog konkursa, izvršena je raspodela sredstava za finansiranje projekata od javnog interesa koje će realizovati udruženja u 2020. godini.

Izvor i foto:Cajetina.org

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×