Učitava se

Kucajte za pretragu

Izgradnja putne infrastrukture u Mesnoj zajednici Bioska

Užice Zlatiborski okrug

Izgradnja putne infrastrukture u Mesnoj zajednici Bioska

Podeli

Radovi na izgradnji putne infrastrukture nastavljeni su u Mesnoj zajednici Bioska. Do danas su urađena četiri od šest putnih pravaca čije asfaltiranje je planirano.

Član Gradskog veća Vladimir Sinđelić obišao je radove u zaseoku Stanići gde je završeno asfaltiranje 250m dugačke deonice puta: „Ovo je prvi asfalt koji je urađen u ovom zaseoku udaljenom 5 km od Tare, kojima ima 44 domaćinstva. Nastojaćemo da u narednom periodu nastavimo radove koje smo započeli.“

Direktor JP Užice razvoj Nikola Maksimović je istakao da su radovi u MZ Bioska vredni oko 5,5 miliona dinara  finansirani udruženim sredstvima Grada i građana.

„Ovo je velika mesna zajednica, veliki prostor i veliki broj sugrađana živi ovde, nadam se da ćemo izaći svima u susret.

U narednih deset dana ćemo završiti sve radove u Mesnoj zajednici Bioska i nastavljamo sa aktivnostima u vezi sa asflatiranjem u drugim seoskim mesnim zajednicama“- rekao je Maksimović.

Meštanin Bioske Zoran Stanić naveo je da je ovo velika stvar za njega i njegove komšije: „Po prvi put dobijamo asfalt u našem zaseoku Stanići. Urađeno je i oko kilometar puta koji nas povezuje sa Tarom i Omorikom. Ovo za nas znači da ćemo se vratiti u život, da će naša deca živeti ovde i da će se mladi, nadam se, vratiti u ovo selo.“

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×