Učitava se

Kucajte za pretragu

Izbori će biti održani 21. juna

Srbija i region

Izbori će biti održani 21. juna

Podeli

Parlamentarni i lokalni izbori u Srbiji biće održani 21. juna, rekao je predsednik Aleksandar Vučić nakon sastanka sa predstavnicima stranaka koje su najavile učešće na izborima.

Sastanku u Palati “Srbija” prisustvovali su predsednica Skupštine Maja Gojković, premijerka Ana Brnabić, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković.

Na sastanku su prisustvovali lider socijalista Ivica Dačić, zamenik predsednika SRS-a Aleksandar Šešelj, predsednik DSS-a Miloš Jovanović, član Predsedništva pokreta Metla Novica Antić, predsednik Nove stranke Zoran Živković i njegov saradnik Aris Movsesijan, Marko Đurišić iz organizacije “Srbija 21”, Bojan Kostreš iz LSV-a, predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić, Milan Stamatović iz “Zdrave Srbije”, predsednik i potpredsednik SVM-a Ištvan i Balint Pastor, kao i predstavnici Pokreta “1 od 5 miliona”.

U Palati “Srbija” bili su i predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić, predstavnica Zavetnika Milica Đurđević, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Izbori su bili raspisani 4. marta za 26. april, a prethodni sastanak Vučića i predstavnika stranaka koje su najavile učešće na parlamentarnim izborima održan je 17. marta, kada su se saglasili da se izbori prekidaju i da više ne teku izborne radnje do daljnjeg.

Izvor: RTS

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×