Učitava se

Kucajte za pretragu

Izbori 2020 – SRS u Užicu samostalno izlazi na izbore

Srbija i region Užice Zlatiborski okrug

Izbori 2020 – SRS u Užicu samostalno izlazi na izbore

Podeli

Vojislav Šešelj je  u okviru predizborne kampanje u Užicu rekao da radikali neće održavati javne mitinge i tribine u zatvorenom prostoru zbog koronavirusa, neće lepiti plakate već će samo štampati nekoliko brojeva lista Velika Srbija i letke. U Užicu će samostalno izaći na izbore na listi “SRS – Dr Vojislav Šešelj”.  Nosilac liste je Marko Stevanović, inženjer pejzažne arhitekture, aktuelni gradski većnik zadužen za poljoprivredu.

Radikali pored Užica samostalno izlaze na izbore u Požegi, Arilju i Novoj Varoši, dok će u koaliciji sa naprednjacima i socijalistima nastupiti u Priboju, Prijepolju, Sjenici i Novom Pazaru.

Šešelj je naveo I činjenicu da je SRS pretposlednja po zastupljenosti na nacionalnim elektonskim medijima dok su najzastupljeniji naprednjaci i stranke koje bojkotuju izbore okupljene u SZS.

-Mi smo opozicija postojećoj vlasti, a ne opozicija Srbiji i ako vlast nešto dobro uradi kao približavanje Rusiji i Kini mi kažemo da je to dobro – rekao je predsednik SRS uz ocenu da su prilike u vezi korone išle naprednjacima na ruku i da imaju najviše šansi na izborima uz prognozu da će SNS verovatno osvojiti više od 50 odsto glasova na parlamentarnim izborima, rekao je lider radikala Vojislav šešelj u Užicu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×