Učitava se

Kucajte za pretragu

Gradiće se fast- garaža kod Autobuske stanice

Zlatiborski okrug

Gradiće se fast- garaža kod Autobuske stanice

Podeli

Doneto je rešenje da se Metalpressu iz Kraljeva da u zakup parking prostor kod Autobuske stanice radi izgradnje fast- garaže

Članovi Gradskog veća su na 78. sednici prihvatili godišnje izveštaje devet gradskih javnih preduzeća o radu u prošloj godini. Prihvaćeni su izveštaji Stana, Velikog parka, Gradske toplane, Aerodroma Ponikve, Užice razvoja, Dubokog, Vodovoda, Bioktoša i Niskogradnje. Takođe, usvojena je i informacija za prvi kvartal ove godine koja pokazuje stepen usklađenosti njihovog poslovanja između planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa za 2018. godinu.

Na ovoj sednici, usvojen je Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Užica u ovoj godini, donešeno je rešenje da se Metalpressu iz Kraljeva da u zakup parking prostor kod Autobuske stanice radi izgradnje fast- garaže i utvrđeni su predlozi odluke o uvođenju informacionog sistema Sistem 48 i izveštaja o vodosnabdevanja grada Užica.

Iz dela urbanizma utvrđeni su predlozi odluka koje se odnose na izmene i dopune pristupanju izradi Plana generalne regulacije Užice – Centralni deo, kao i o pristupanju izradi planova detaljne regulacije, Jelovogorska ulica, Stari grad, Largo Bela Zemlja i odluke o postavljanju spomenika na kružnom toku.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×