Učitava se

Kucajte za pretragu

GKC: Teorija struna

Slobodno vreme Užice Zlatiborski okrug

GKC: Teorija struna

Podeli

Centar za umetnost pokreta Perpetuum poziva žene starosti prek 50 godina iz Užica, da danas 16. oktobra, od 16 do 20 sati i sutra  17.oktobra  od 12 do 16 časova da učestvuju na radionici savremenog plesa u Gradskom kulturnom centru.

Projekat Teorija struna, se sastoji iz dve besplatne inkluzivne radionice za žene preko 50 godina i njihovo učešće u predstavi koja će biti odigrana drugog dana realizacije ovog projekta, a koja se bavi problematikom, izazovima, položajem i specifičnostima života žena u dobu iznad 50 godina starosti, tretirajući ove teme kroz umetničke i psihološke procese i metodologije.

Cilj projekta je da se ohrabre i motivišu žene, da na kreativan i samosvestan način učestvuju u svom daljem odabiru životnog puta, i umetničkim aktivnostima koje će ih motivisati i pozitivno uticati na njihovu psihofizičku stabilnost.

Voditelji radionica : Marko Pejović (psiholog, teoretičar umetnosti) i Svetlana Đurović (koreograf, predsednik Centra za umetnost pokreta „Perpetuum“) uz pomoć učesnica u predstavi „Teorija struna“.

U subotu 17. oktobra u 19 časova u Gradskom kulturnom centru biće izvedena plesna predstava „Teorija struna“. Ulaz je slobodan.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×