Učitava se

Kucajte za pretragu

Formiran Savez za Srbiju

Čajetina Srbija i region

Formiran Savez za Srbiju

Podeli

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas pozvao je sve pojedince, stranke i organizacije da se priključe savezu i da zajedno naprave zemlju kakvu žele.

 

Savez za Srbiju, politički blok koji čini deset članica, opozicionih partija i pokreta, formalno je osnovan u Beogradu.

Savez za Srbiju su osnovali Narodna stranka, Demokratska stranka, pokret Dveri, Levica Srbije, Zdrava Srbija, Pokret za preokret, Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije Otadžbina, Udruženi sindikati Sloga, Zajedno za Srbiju i nekadašnji predsednik DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas koji je i inicirao osnivanje tog saveza.

Sporazum su pored Đilasa, potpisali predsednik Demokratske Stranke Zoran Lutovac, Narodne stranke Vuk Jeremić, Dveri Boško Obradović, Levice Srbije Borko Stefanović, Pokreta za preokret Janko Veselinović, Narodnog pokreta Srba na Kosovu i Metohiji Otadžbina Slaviša Ristić, Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, Zdrave Srbije Milan Stamatović i Poreta radnika Sloga Željko Veselinović.
https://beta.rs/betavideo/betavideo-politika/96374-formiran-savez-za-srbiju

 Među glavnim tačkama programa Saveza za Srbiju jeste stvaranje uslova za fer izbore, borba protiv kriminala, protivljenje članstvu Kosova u UN, nova ekonomska politika, zapošljavanje mladih i borba protiv siromaštva.

1 Komentara

  1. StevGodo 20/11/2019

    Euro Levitra In Farmacia viagra online Driclor Walmart Need Stendra Low Price Real Dutasteride Enlarged Prostate

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×