Učitava se

Kucajte za pretragu

Fiesta na Zlatiboru

Čajetina Zlatiborski okrug

Fiesta na Zlatiboru

Podeli

Svakog meseca predstavljanje internacionalnih kuhinja i vinarija iz različitih vinarskih područja


Učesnike vinskog kalendara i takozvane kameleon kuhinje za period od jula 2018. do jula 2019. godine, Vip casa club Zlatibor predstaviće na manifestaciji Fiesta koja se u subotu održava na Zlatiboru.

– Sam kalendar biće podržan od strane Turističke organizacije Zlatibor kao dodatni sadržaj Zlatibora u pogledu enologije i gastronomije, naveli su iz TO Zlatibor.

Objašnjavaju da je ideja da Casa de Vinos svakog meseca menja atmosferu, predstavljajući raznovrsne internacionalne kuhinje i različite vinarske regione.

Svakog meseca na Zlatiboru će biti predstavljena po jedna vinarija iz različitih vinarskih područja, kako su naveli iz TO Zlatibor, na malo drugačiji način nego što se to radi na drugim mestima.

– Izabrana vinarija bi bila domaćin tokom jednog meseca, dok je kameleon kuhinja priča koja prati vinski duh i intenzivno traje cele godine, kada je u pitanju hrana i slaganje vina i hrane, dodali su iz TO Zlatibor.

Plan je da u toku prve godine održavanja ove manifestacije zemlje učesnice budu Kina, Španija, SAD, Francuska, Turska, Mađarska, Aljaska, Meksiko, Italija, Japan, Austrija-Nemačka i zemlje Bliskog istoka.

Fiesta se održava na terasi Casa de Vinos u 19 časova, uz muzičku pozadinu benda Arhivska zabava iz Užica.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×