Učitava se

Kucajte za pretragu

Donacija Zdravstvenom centru Užice

Užice Zlatiborski okrug

Donacija Zdravstvenom centru Užice

Podeli

Poslovni klub zapadne Srbije obezbedio je raspršivače i dezinficijense za potrebe Zdravstvenog centra Užice, ustanove koja opslužuje jedan od najvećih regiona u Srbiji.

Svaka podrška u ovakvim situacijama je veoma značajna, poručili su članovi Poslovnog kluba zapadne Srbije i veruju da će svi privredni subjekti koji su u mogućnosti pokazati odgovornost i pomoći da se kriza nastala širenjem koronavirusa što pre stavi pod kontrolu.

Poslovni klub zapadne Srbije poziva privredne subjekte i građane da se pridržavaju propisanih mera, jer je to jedini način da zaštite sebe i druge.

Budimo solidarni i odgovorni kako bismo na adekvatan način odgovorili najvećem izazovu sa kojim se svet u poslednjim decenijama suočava, ističu u Poslovnom klubu zapadne Srbije koji čini nekoliko kompanija iz užičkog kraja u kojima radi oko 1.100 radnika i koje ostvaruju godišnji promet od oko 65 miliona evra.

Klub je osnovan radi podrške članovima u povećanju konkurentnosti i profitabilnosti poslovanja, ali i da pomogne javnom sektoru, opštinskoj i državnoj upravi, da stvore poslovno okruženje pogodno za otvaranje novih i rast i razvoj postojećih biznisa.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×