Učitava se

Kucajte za pretragu

Dodeljene prve kartice Tri plus za korišćenje popusta porodicama sa troje i više dece

Zlatiborski okrug

Dodeljene prve kartice Tri plus za korišćenje popusta porodicama sa troje i više dece

Podeli

Hteo bih da vam se zahvalim što vodite brigu o svojim porodicama, o svojoj opštini, svojoj državi, jer jedino su deca naša budućnostizjavio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

Hteo bih da vam se zahvalim što vodite brigu o svojim porodicama, o svojoj opštini, svojoj državi, jer jedino su deca naša budućnost. Sve ostalo je manje važno i bitno jer ako se ne čuje dečji plač mislim da nema ni Srbije, nema porodice, nema budućnosti – izjavio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović prilikom dodele prvih kartica “Cena minus za tri plus” koja će roditeljima sa troje i više dece omogućiti popuste u određenom broju objekata u Čajetini i Zlatiboru ali i u nekoliko gradova širom Srbije.

U ovim teškim vremenima, nastavio je Stamatović, treba vam odati priznanje što ste se odlučili da rodite dvoje, troje ili više dece. Sutra će vaša deca voditi ovu opštinu, ovu državu. Opština Čajetina, zajedno sa Udruženjem “Pokret za decu tri plus”, ima ideju i viziju, i uvek gledamo kako možemo da pomognemo da što lakše prođete kroz period podizanja dece, njihovo školovanje i sutra njihov dolazak do posla.

Od srca vam se zahvaljujem i čestitam na odlukama da rodite više dece a nadam se da kada mi u Republici dođemo na vlast da ćete imati zaslužene penzije. I, ono što je najbitnije, da svaka majka koja ima troje ili više dece ima nacionalnu penziju, zaključio je Stamatović.

Nosilac i idejni tvorac ovog projekta, predsednik čačanskog Udruženja “Pokret za tri plus” Vladica Gavrilović, je ovom prilikom naglasio da će kartica važiti za celu Srbiju i da se broj objekata u kojima može da se koristi  iz dana u dan povećava. Informacija o tim objektima će se nalaziti na sajtu Udruženja, gde ćete u svakom trenutku moći da vidite koji objekti u gradovima širom Srbije omogućavaju ovu pogodnost, dodao je Gavrilović. Posebno se zahvalio opština Čajetina koja je jedna od samo pet opština u Srbiji kojima je Udruženje dodelilo priznanje “Ponosna kolevka” za kontinuiran napor u podršci povećanju nataliteta u svojim sredinama.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×