Učitava se

Kucajte za pretragu

Dinčić u petak u užičkom pozorištu

Zlatiborski okrug

Dinčić u petak u užičkom pozorištu

Podeli

Stand up komičar Srđan Dinčić nastupiće u petak pred užičkom publikom sa svojim četvrtim specijalom Treće stanje.

To je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nastup se u Beogradu održava jednom mesečno, u Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić.

Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima šest godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu.

Njegova 3 One man show-a do sada su : Ispod nevidljivog kišobrana, Laž po istinitom događaju i Đavo iz jagode i četvrti Treće stanje sa kojim sada nastupa. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem, i Večeri improvizacije, koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu Stand up & more koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om Đavo iz jagode. Učesnik je TedEx konferencije.

Srđan Dinčić će 22. marta nastupiti u užičkom pozorištu od 20 časova.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Next Up

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×