Učitava se

Kucajte za pretragu

Digitalna transformacija tema Webiza na Zlatiboru

Zlatiborski okrug

Digitalna transformacija tema Webiza na Zlatiboru

Podeli

Tematska Webiz edukacija na temu Digitalna Transformacija održaće se na Zlatiboru u hotelu Palisad, od 8. do 10 juna

Foto izvor: Webiz.me

Učesnici Webiz edukacije imaće uvid u ključne aspekte ovog procesa, a među učesnicima se očekuju menadžeri i vlasnici malih i srednjih preduzeća čije su poslovne jedinice ili čitava firma već u procesu digitalne transformacije, oni koji tek ulaze u to i oni koji se pripremaju za ovaj korak.

Dan I – 4 keynote predavača – saznaćete kada je pravo vreme za transformaciju, u kom segmentu, na koji način i kako da svoju viziju pretvorite u strateške ciljeve.

Dan II – 3 modula, 1 panel, 2 radionice – renomirani stručnjaci naučićete vas koje korake bi trebalo i kojim redosledom preduzimati tokom digitalizacije poslovanja.

Dan III – case study show – 8 inovativnih rešenja gde su u tradicionalnim industrijama i zanatima primenjena inovativna i visokotehnološka rešenja, odnosno kako su se digitalizovali tradicionalni biznisi.

Foto izvor: Webiz.me

Novina ovog Webiza je da će posetioci dobiti i brošuru sa kontaktima svih učesnika edukacije na Zlatiboru, koja s obzirom na profil publike koju očekujemo, ima naročitu poslovnu vrednost.
 
Na sajtu Webiz.me možete se informisati o ceni kotizacije, ali i posebnim pogodnostima za ekipno prijavljivanje učesnika iz iste firme.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×