Učitava se

Kucajte za pretragu

Čajetina: Ostvaren suficit od 36,5 miliona?

Zlatiborski okrug

Čajetina: Ostvaren suficit od 36,5 miliona?

Podeli

Većnici na 46. sednici utvrdili predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine Čajetina za 2017. godinu

foto izvor: Opština Čajetina

Članovi Opštinskog veća opštine Čajetina su na 46. sednici utvrdili predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine Čajetina za 2017. godinu.

–         Ukupno ostvareni prihodi i primanja sa prenetim neutrošenim sredstvima iz prethodne godine iznose 1.821.736.997,52 dinara, ukupno izvršeni rashodi i izdaci iznose 1.785.166.308,34, a ostvareni suficit iznosi 36.570.689,18 dinara, navode iz Opštine Čajetina.

Veće je usvojilo i nacrte odluka o izradi izmene i dopune Plana detaljne regulacije za Tržni centar Zlatibor i o izradi Plana detaljne regulacije za područje kružnog toka Tić polje.

Prema najavama, radiće se i izmene prve faze Plana generalne regulacije i Plan detaljne regulacije za deo naselja Đurkovac.

Opštinsko veće Čajetine je razmatralo izveštaje o poslovanju JKP Duboko i Turističke organizacije regije zapadne Srbije, uz program poslovanja te organizacije.

Većnici su razmatrali i izmene Plana postavljanja privremenih objekata kojima je predviđeno nekoliko novih lokacija na Zlatiboru za postavljanje montažnih objekati.

Doneto je i više nacrta rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini, neposrednom pogodbom, i o pribavljanju nepokretnosti.

Kako navode iz Opštine Čajeitna, izvšena je i raspodela sredstava za kultune manifestacije na Zlatiboru za predstojeću letnju turističku sezonu.

Čajetinski većnici su usvojili  nacrt Odluke o dodeljivanju nagrada i priznanja opštine Čajetina za ovu  godinu kojom je predloženo da najviše priznanje bude dodeljeno hotelu Tornik, odnosno vlasniku Miroljubu Aleksiću.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×