Učitava se

Kucajte za pretragu

Čajetina – Biblioteka Ljubiša R. Đenić će biti otvorena od 10h do 14h, korišćenje zaštitne maske i rukavica obavezno

Čajetina Zlatiborski okrug

Čajetina – Biblioteka Ljubiša R. Đenić će biti otvorena od 10h do 14h, korišćenje zaštitne maske i rukavica obavezno

Podeli

Biblioteka „LJubiša R. Đenić“ u Čajetini od sutra, 4. maja, 2020.godine početi sa radom. Zbog vanrednog stanja, Biblioteka će do daljeg raditi skraćenim radnim vremenom od 10 do 14 časova.

Korisnici Biblioteke će svakog radnog dana, od 10:00 do 14:00, na broj telefona 031/3831-380, moći da poruče željene publikacije. Prilikom naručivanja knjiga potrebno je da korisnik ostavi sledeće podatke: broj članske karte, ime i prezime, broj telefona i podatke o publikacijama koje želi da pozajmi.

Naručenu građu korisnik će moći da preuzme od 10:00 do 14:00 časova u holu Biblioteke. U toku preuzimanja publikacija u holu Biblioteke mogu biti najviše 2 korisnika. Prilikom dolaska u Biblioteku korisnici su u obavezi da koriste masku i rukavice.

Korisnici koji vraćaju građu istu mogu da odlože u kutiju koja se nalazi na ulasku u Biblioteku. Može se preuzeti samo građa koja je prethodno naručena.

Svi korisnici kataloge biblioteke mogu pretraživati putem elektronskog sistema COBISS+ na internet adresi https://plus.sr.cobiss.net.

Izvor : zlatiborpress Foto: Nikić

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×