Učitava se

Kucajte za pretragu

Ambasador Bugarske NJ.E Radko Vlajkov: Draga Olivera, Bugarska vas voli

Srbija i region Užice Zlatiborski okrug

Ambasador Bugarske NJ.E Radko Vlajkov: Draga Olivera, Bugarska vas voli

Podeli

Gradsku kuću je posetio ambasador Bugarske NJ.E Radko Vlajkov povodom incidenta koji se dogodio tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji, gde je fizički napadnuta Olivera Jevtić.

Ambasador Bugarske NJ.E Radko Vlajkov i Olivera Jevtić foto: V.K

Olivera Jevtić je dobila i podršku Bugarskog ambasadora, predstavnika Vlade Bugarske, sportista u toj zemlji kao i naroda u Bugarskoj.

  • Draga Olivera, Bugarska vas voli, rekao je NJ.E Radko Vlajkov. Organizatori turnira takođe su izrazili žaljenje zbog neprijatnosti koje je doživela Olivera, preneo je ambasador Bugarske.

Policija i tužilaštvo u Bugarskoj će razjasniti ovaj slučaj jer osoba koja je počinila ovaj nesportski gest je identifikovana a protiv njega će biti podneta krvivična prijava za huliganstvo i za nanošenje lakih telesnih povreda, dodao je on.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević rekla je da predstavnici grada osudjuju takvu vrstu nasilja koje se dogodilo Oliveri. Mi smo tu da pokažemo da je grad Užice uz Oliveru kao i uz sve naše sportiste.

Zahvaljujući ovom nesrećnom događaju dobila sam prave prijatelje, i videla sam koliko prijatelja imam rekla je Olivera Jevtić.

Zahvaljujući ovom nesrećnom događaju dobila sam prave prijatelje, i videla sam koliko prijatelja imam rekla je Olivera Jevtić. foto: V.K

Olivera Jevtić AUDIO

Radio Luna – V.K 

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×