Učitava se

Kucajte za pretragu

Zlatibor najavljuje zimsku sezonu na novosadskom sajmu turizma

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Zlatibor najavljuje zimsku sezonu na novosadskom sajmu turizma

Podeli

Nakon uspešne letnje sezone koju je obeležio porast broja turista i ostvarenih noćenja, Turističku organizaciju Zlatibor u narednom period očekuje niz promotivnih aktivnosti među kojima je Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu na kome se Zlatibor predstavlja od 03. do 05. oktobra 2019. godine.

Novosadski sajam turizma na kome zlatna planina promoviše predstojeću zimsku sezonu svečano je otvoren 03. oktobra u 10 časova, a otvaranju u hali Master prisustvovao je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim LJajić. Prvog dana novosadskog sajma štand Zlatibora bio je okružen brojnim posetiocima. Zlatibor svake godine privlači veliki broj turista iz Novog Sada i cele Vojvodine, pa je ovaj sajam prava prilika da se starim i budućim turistima predstave novi sadržaji i turistička ponuda najposećenije srpske planine.

Posetioci ovogodišnjeg sajma najviše su zainteresovani za cene hotelskog i apartmanskog smeštaja za predstojeću zimu, ponudu ski škola i adrenalinske sadržaje. Veliku pažnju posetilaca privlače i atrakcije u okolini Zlatibora kao što su Stopića pećina, Gostiljski vodopad, muzej Staro selo u Sirogojnu, kao i otvaranje najduže panoramski gondole na svetu koja će povezivati centar Zlatibora i najviši vrh Tornik. Pored stalnih i potencijalnih turista štand Zlatibora bio je minteresantan brojnim medijima, poslovnim saradnicima, turističkim agencijama, a gosti na štandu bili su i učenici srednje Ugostiteljsko-turističke škole iz Novog Sada, koji u okviru praktične nastave organizuju posetu Zlatiboru, kao jednoj od najatraktivnijih destinacija Srbije.


Turistička organizacija Zlatibor na novosadskom sajmu predstavlja se u okviru štanda TO Regije Zapadna Srbija, a sajam je za sve zainteresovane posetioce otvoren do subote.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×