Učitava se

Kucajte za pretragu

Zlatibor i gastronomski specijaliteti na prvom Good Food & Wine festivalu

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Zlatibor i gastronomski specijaliteti na prvom Good Food & Wine festivalu

Podeli

Posle veoma uspešne letnje sezone i rekordnog broja gostiju koji su posetili Zlatibor, Turistička organizacija nastavlja sa promotivnim aktivnostima. Početak septembra obeležava učešće i predstavljanje najposećenije srpske planine na prvom Festivalu dobre hrane i vina koji je organizovan u nedelju na Sava promenadi u Beogradu.

Priča o dobrom vinu I tradicionalnim gastronomskim specijalitetima prava je prilika da se Zlatibor, planina tradicije i pravih srpskih ukusa predstavi brojnim Beograđanima i strancima koji su bili posetioci festivala.
Festival je svečano otvorio Goran Vesić, zamenik gradonačelnika grada Beograda, a tokom festivalskog dana program je bio upotpunjen kulinarskim radionicama, nastupom tamburaškog ansambala i koncertom Lene Kovačević.


Da se interesovanje za turističku ponudu Zlatibora ne smanjuje ni na kraju letnje sezone govori velika posećenost štanda u toku festivala. Pored posetilaca iz Beograda i okoline kojima je Zlatibor već dobro poznata i omiljena destinacija, sa ponudom zlatne planine upoznali su se i brojni stranci koji su šetali savskom promenadom.


Pored Turističke organizacije posetiocima festivala svoje proizvode predstavili su i mlekara Naša Zlatka koja je dobila priznanje Najbrend za inovativnost u proizvodnji tradicionalne srpske hrane i kompanija Zlatiborac koja je nagrađena priznanjem Najbrend u kategoriji hrane.

Sledeća vest

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Next Up

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×