Učitava se

Kucajte za pretragu

Zdrava Srbija Nenadu Čanku: Da se izmerimo na referendumu: jesu li građani za privremeno ustupanje Kosova Rusiji ili za trajnu NATO okupaciju?

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Zdrava Srbija Nenadu Čanku: Da se izmerimo na referendumu: jesu li građani za privremeno ustupanje Kosova Rusiji ili za trajnu NATO okupaciju?

Podeli

Nije veleizdajnik Milan Stamatović koji  ne traži da se Kosovo i Metohija za trajno pokloni, već samo privremeno ustupi, Rusiji i na taj način otuda otera NATO okupator, već su veleizdajnici ovi iz antisrpskog, pronatovskog fronta koji se, nažalost, delom infiltrirao i u vlast ove države, a koji su pozdravili i pozdravljaju i NATO agresiju 1999. godine, ali i potonju nasilnu okupaciju južne srpske pokrajine i pokušaj trajnog otimanja Srbiji 17 odsto njene teritorije – saopštila je Zdrava Srbija (ZS), povodom zahteva Nenada Čanka i dela NATO lobista u Srbiji da državni tužilac reaguje na predlog Milana Stamatovića da Srbija, radi okončanja NATO okupacije KiM, međudržavnim ugovorom, privremeno, ovaj deo svoje suverene teritorije ustupi na upravljanje Ruskoj Federaciji.

– Upravo Stamatović, godinama, podseća da nema nijedne nezavisne i suverene zemlje u svetu koja je dobrovoljno pristala na okupaciju i otuđenje i pedlja svoje teritorije, pa ne sme da učini ni vojno-neutralna Republika Srbija, ali dok god u našoj državi deluje „peta kolona“ koja krivca za sva zla ovog sveta bude tražila isključivo u srpskom narodu, a borbu za očuvanje suvereniteta Srbije bude nazivala mitomanijom, nacionalizmom i nebeskom državom, dotle građanima Srbije nema napretka – navodi Zdrava Srbija.

– Kažete da je ustupanje dela suverene teritorije zabranjeno Ustavom Srbije i da predstavlja krivično delo, pa je red da pitamo komandanta NATO fronta u Srbiji Nenada Čanka i njegove, otkud to da su se baš sad setili Ustava, kada pozivamo u pomoć one koji jedini hoće i mogu da nam pomognu u vezi sa Kosovom, a 13 godina se sprdaju sa Koštuničinim Ustavom koji je zacementirao status KiM u Srbiji, a 20 godina ćute na nasilno instaliranje američke NATO baze u nemanjićkom Uroševcu – podseća ZS.

Ova stranka napominje da su i ranije, u ne tako davnoj istoriji, postojali međudržavni dogovori koji su omogućavali privremeno preuzimanje teritorija druge države. Neki od primera su uspostavljanje austrougarske uprave nad Bosnom i Hercegovinom, 1876. godine, iako je ona zvanično bila deo Osmanlijskog Carstva, potpisivanje ugovora 1898. godine između Kine i Britanije, kojim je Hong Kong kao deo kineske teritorije iznajmljen britanskim vlastima na 99 godina, ili slučaj iz 1867. godine, kada je Rusija prodala deo svojih dalekoistočnih teritorija, tačnije Aljasku, Sjedinjenim Američkim Državama.

Zdrava Srbija nema ništa protiv da se organizuje i eventualni referendum sa ovakvim pitanjem, pa da zaista izmerimo da li su građani Srbije u velikoj većini za ovo rešenje ili politiku NATO komandanta Čanka i njegovih sledbenika iz vlasti i opozicije. 

9 Komentara

 1. webpage 10/08/2019

  Hello from United States. I’m glad to came across you. My first
  name is Tabatha.
  I live in a small town called Winston Salem in south United States.

  I was also born in Winston Salem 35 years ago. Married in October 2012.

  I’m working at the college. http://supkeep.com

  Одговори
 2. I am 24 years old and my name is Laverne Titus. I life in Glassenbury
  (Great Britain). http://supplicient.com

  Одговори
 3. Hi!
  My name is Steffen and I’m a 23 years old girl from Brazil. http://supplecients.com

  Одговори
 4. My name is Ethan (43 years old) and my hobbies are Coin collecting and Amateur geology. https://tinyurl.com/y3ncs89z

  Одговори
 5. Hello, I’m Mckinley, a 17 year old from Hamm, Germany.

  My hobbies include (but are not limited to) Surfing, Juggling and watching Sons of Anarchy. https://is.gd/KnJ1JY

  Одговори
 6. Many thanks very practical. Will certainly share website with my good friends. http://tiny.cc/el84bz

  Одговори
 7. Many thanks, this website is really beneficial. https://soo.gd/L2t2

  Одговори
 8. Thanks a bunch! This a remarkable webpage. https://bit.ly/2lB0Vv7

  Одговори
 9. alka tone keto 15/11/2019

  I’m Kristi and I live in a seaside city in northern Great Britain, Walcote.
  I’m 32 and I’m will soon finish my study at Biology. https://getalkatone.com

  Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×