Učitava se

Kucajte za pretragu

Zdrava Srbija: Interes građana na prvom mestu u svim opštinama i gradovima okruga

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Čajetina Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Užice Zlatiborski okrug

Zdrava Srbija: Interes građana na prvom mestu u svim opštinama i gradovima okruga

Podeli

Pošto je, samo nedelju dana posle izbora, kao prvi u Srbiji, konstituisan novi saziv Skupštine opštine Čajetina, u kojoj Zdrava Srbija ima apsolutnu većinu, u sledećih desetak dana će biti konstituisane i druge lokalne skupštine u Zapadnoj Srbiji u kojima je ova stranka takođe izborila parlamentarni status – najavila je saopštenju Informativna služba Zdrave Srbije (ZS).

Sednica Skupštine grada Užica će biti održana 13. avgusta, a u kojoj će Zdrava Srbija, kao drugoplasirana na izborima, imati 15 odbornika.  Sledeća sednica će biti u Požegi, 17. avgusta, gde ZS ima četiri i Novoj Varoši, gde ima jednog odbornika. U Priboju  18. avgusta , ZS ima pet odbornika i Arilju, gde je su osvojili četiri odbornička mesta, navodi Zdrava Srbija u saopštenju .

“Kako smo u Čajetini i na Zlatiboru pokazali da se samo beskompromisnim zalaganjem za interese građana mogu postići zacrtani ciljevi, tako ćemo i u  skupštinama ovih gradova i opština interes građana uvek stavljati na prvo mesto” – poručila je  Zdrava Srbija.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×