Učitava se

Kucajte za pretragu

Vrtić na Beloj Zemlji počeće sa radom od septembra(FOTO,AUDIO)

Užice Zlatiborski okrug

Vrtić na Beloj Zemlji počeće sa radom od septembra(FOTO,AUDIO)

Podeli

Vrtić na Beloj Zemlji, koji će nositi ime Sunce, počeće sa radom od septembra i primiće oko 120 dece.

Radovi na vrtiću posle više godina su završeni. Vrtić ima više od 500 kvadtara.

-Završetkom ovih radova ispunjena je višegodišnja želja meštana ove mesne zajednice da imaju vrtić. Imaće četiri sobe, kuhinju, trpezariju, kancelarije za vaspitače.  Radovi na tartar stazi i igralištu će uskoro biti završeni, rekao je Tihomir Petković gradonačelnik Užica.

Vrednost radova je oko 30 miliona dinara, od čega 24 su građevinski radovi dok je vrtić izdvojio oko pet miliona za opremanje soba i kuhinje, dodao je gradonačelnik.

Interesovanje je veliko, a direktorka vrtića moli roditelje sa Bele Zemlje da svoju decu prebace u ovaj vrtić kako bi se izbegla lista čekanja i da bi deca sa teritorije grada mogla da se upišu u neki od gradskih vrtića.

-Trenutno je prijavljeno oko trideset molbi za upis u ovaj vrtić, i oko četrdesetoro dece sa teritorije Bele Zemlje koji su u vrtiću u Užicu. Ovim putem povizam roditelje sa teritorije ove mesne zajednice da prebace decu u ovaj vrtić. Najveće interesovanje je za najmlađe uzraste, rekla je Veselinka Jovanović direktorka Predškolske ustanove Užice.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×