Učitava se

Kucajte za pretragu

Užički radikali za ukidanje javnih izvršitelja i zabranu gradnje MHE

Užice Zlatiborski okrug

Užički radikali za ukidanje javnih izvršitelja i zabranu gradnje MHE

Podeli

Aleksandar Milić, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke kaže da je ta stranka predala više od 1.500 potpisa u peticiji za ukidanje javnih izvršitelja, a da je na teriotoriji Srbije prikupljeno više od 100.000 potpisa koji su dostavljeni Narodnoj supštini Republike Srbije. Užički radikali predlažu da izvršenje vrati u sudove i da javni tužioci više nemaju sudska ovlažćenja.  Drugi predlog koji se čuo na konferenciji za novinare gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Užicu  je da niko od gradjana ne sme ostati bez 12 kmv prostora prilikom postupka izvršenja, kako niko od gradjana ne bi bio izbačen na ulicu.

Druga tema kojom se bave radikali u gradu na Djetinji je izgradnja mini hidroelektrana. Gradski odbor SRS podržava stavljanje moratorijuma na izgradnju MHE na teriotriji grada Užica, jer, kako kažu, mini hidroelektrane ugrožavaju eko system i stanovništvo, a odgovaraju samo investitorima koji dobijaju status povlašćenih proizvodjača električne energije.

Aleksandar Milić, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Užice

 Iz gradskog odbora SRS poručuju da su spremni za predstojeće najavljene izbore,  da je rano da se priča o koalicijama, ali da su njihova vrata otvorena za sve za pregovore, a oni čiji se interesi i planovi poklope sa užičkim radikalima mogu očekivati razgovore o koaliciji.

1 Komentara

  1. Sretenovich 25/01/2020

    Zašto veliki cenzor Aleksandar Ranković ne obavesti javnost da je pokrenut krivični postupak protiv Jelene Vasović i Nemanje Nešića?
    Uzimate pare iz gradskog budžeta pa skrivate istinu od svih građana Užica, sram vas bilo! Postali ste informer Užica! Pričate o kojekakvim nebitnim temama a neko se drznuo da ukaže tužilaštvu na korupciju, vi se pravite mrtvi.
    Šta je bilo, bojite se Nešića?

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×