Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

Izvor: RAM Mreža

Oglasi RAM Mreže

Informacije o oglašavanju na 031/515 333

 

Izbegnite gužvu, platite račune bez čekanja u Agenciji i menjačnici Zlatibor Turs na Zlatiboru. Prvi platni promet u Agenciji i menjačnici na Zlatiboru, platne institucije. U Zlatibor tursu brzo i pouzdano možete platiti račune za struju, vodu, mobilne i fiksne telefone, internet i druge komunalije, uz minimalnu proviziju.Agencija i menjačnica Zlatibor Turs, na dve lokacije na Autobuskoj stanici i u centru Zlatibora i u Čajetini. Informacije na 060 0845957

 

__________________________________________

 

Nameštaj Vitorog sa Zlatibora prima montera i projektanta nameštaja po meri. Svi zainteresovani mogu da pošalju svoj CV na mejl: zlatibor@vitorogpromet.rs ili da se jave na broj 0628884908

 

___________________________________________

Povodom Dana društva i 15. godina privatizacije Kompanije Impol Seval, valjaonica aluminijuma poziva penzionere da prisustvuju svečanosti koja će biti održana u u četvrtak 26. oktobra u 12 časova u Sali Radničkog doma u Sevojnu. Prevoz je obezbedjen autobusom koji polazi u 11 časova ispred Gradskog stadiona. Povratak je planiran za 14h30 sa stanice ispred fabričkog kruga u Sevojnu.  

 

___________________________________________

 

Vojna ustanova Tara, hotel Omorika, 21.10.2017 organizuje zabavu uz Beogradski orkestar Grupa
gradjana. Solista orkestra je finalista takmicenja Nikad nije kasno. Informacije i rezervacije na :
031/593-901 ili  064/8257-163

_________________________________________

 

Zlatiborskoj pivnici na Zlatiboru potrebne šankerice. Za sve informacije dobićete lično u Zlatiborsku pivnicu.

 

_________________________________________

 

Potrebni radnici, tesari i armirači za rad na duži vremenski period na Zlatiboru, u Firmi Galens Invest. Informacije na broj 064 6434922

 

_________________________________________

 

Grad Užice raspisuje javni oglas za davanje u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini grada Užica preko prikupljanja zatvorenih pismenih ponuda.

PREDMET OGLASA

Raspisuje se javni oglas za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini grada Užica putem prikupljanja zatvorenih pismenih ponuda, i to:

poslovni prostor, površine 61,20m², koji se nalazi u prizemlju poslovno stambene zgrade u Užicu, ulica Omladinska broj 48 (Megdan), lokl broj L-2, kao javna svojina grada Užica. Prostor u javnoj svojini grada Užica se daje u zakup na vreme od 5 (pet) godina. Objekti se izdaju u viđenom stanju. Objekat je poslovni prostor. Početna cena zakupa za poslovni prostor u Užicu, ulica Omladinska broj 48 (Megdan) iznosi 450,00 eura u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije. Informacije u vezi sa oglasom mogu se dobiti na telefon 031/590-150.

 

____________________________________________

 

 

Akcija u Apotekama Kršenković:

Pampers pelene giant pakovanje 1849,00 dinara

Nivea inshower losion 200ml 249,00 dinara

Nivea pena za kupanje više vrsta- 339,00 dinara

Malizia tuš gel 1L- 249,00 dinara

Makulin plus caps- 1199,00 dinara

 

 _____________________________________________

 

Provereno dobar ukus, starih dobrih kolača i torti iz porodične radionice Daniva  od 1. septembra na novoj adresi, na Megdanu u Vukole Dabića 13, pored Kneginje. Proizvodnja i prodaja kolača i torti po sopstvenim, autentičnim receptima na jednom mestu na Megdanu. Dobro došli u staru-novu Danivu.

 

___________________________________________

 

Porodična apoteka Iva-Zlatibor na Jezeru i na pijaci 26 godina sa vama.Domaći i uvozni lekovi , prirodni preparati, čajevi i čajne mešavine, zdrava hrana, prirodna i organska kozmetika, ortopedska i medicinska obuća, kućna hemija-po akcijskim cenama, sve za bebe i sportiste, homeopatija i bahove kapi, besplatan pregled kože i pregled na welnes aparatu. Kartica zdravlja, akcijske novine sa popustima do 40% ! Apoteka Iva Zlatibor

 

________________________________________

 

Važno obaveštenje za sve gradjane koji uče ili žele da uče nemački jezik, radi zaposlenja , školovanja iboravka u zemljama nemačkog govornog područja !!!LICENCIRANI ISPITNI TEST CENTAR TELC i NS PRO GROUP Užice! MEDJUNARODNO PRIZNATA DIPLOMA ZA MEDICINSKI I OPŠTI NEMAČKI JEZIK VIŠE NIJE POTREBNO putovati U BEOGRAD - SVE ŠTO VAM JE POTREBNO IMA U UŽICU. Više informacija o polaganju medjunarodnih ispita nemačkog jezika možete dobiti u prostorijama škole NS PRO group, Trg partizana 10, zgrada Kula, 1 sprat ili na telefon 031/518 143 Telc licencirani ispitni centar NS PRO group - BLIŽE, povoljnije I brže do Telc sertifikata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (4)

ostavi komentar
čet

09.02.

2017.

UE031 [neregistrovani] u 15:22

Odlicno

Jedni od retko dobrih oglasa na netu

Odgovori
uto

12.01.

2016.

daca [neregistrovani] u 19:59

neregistrovan

sva cast sa oglese vas verni slusalac iz krusevca

Odgovori
pon

15.12.

2014.

ana [neregistrovani] u 19:15

ana

bravo za oglase

Odgovori
ned

15.09.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 22:54

red je i bio!

Koncno oglasi i na sajtu!

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage