Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

14. 11. 2017.

Autor: radioluna.rs Izvor: amss.org.rs

Stanje na putevima AMSS

Zbog otežanih vremenskih uslova i dalje se savetuje pojačana kontrola u vožnji.

U toku su radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I B reda broj 23, denica Nova Varoš - Bistrica. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem saobraćaja. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 Produžavaju se radovi na popravci asfaltnog kolovoza na državnom putu I B reda broj 21, deonica Divljaka-Ivanjica, mesto Prilike. U toku radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

 Otežano odvijanje saobraćaja zbog radova na raskrsnici na kojoj se ukrštaju državni put IB reda broj 23 i državni put II A reda broj 181, na deonici Čačak – Požega. Radovi su počeli 05.04.2017.g. od 12,00 časova, a predviđeno je da budu završeni do 15.11.2017.g.

 Ukoliko putujete ka Mokroj Gori  budite oprezni jer je učestala pojava odrona!

 Do 31.12.2017.godine, izvodiće se radovi na izgradnji mosta preko reke Rogačica, na državnom putu II A reda broj 174, deonica Kostojevići – Varda.

 Otežano je odvijanje saobraćaja zbog radova na raskrsnici na kojoj se ukrštaju državni put I B reda broj 23 i državni put II A reda broj 181, na deonici Čačak – Požega.   Predviđeno je da radovi budu završeni do 15.11.2017.g.

 Put I B reba br.-13 između Ivanjice i Sjenice je celom dužinom pod asfaltom. Kolovoz je u dobrom stanju pa je prohodnost ovog puta dobra.

 Vozila se naizmenično propuštaju jednom kolovoznom trakom na delu državnog puta II A reda broj 191, deonica Bistrica-Jarmovac, u naselju Druglići, zbog urušenja dela propusta. Saobraćaj je obezbeđen adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

 Usled pokretanja klizišta, u blizini naselja Volujac na putu I B reda broj 28, između Rogačice i Užica, saobraćaj se odvija usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

 Obavzezna je zimska oprema na putevima koji vode od Zlatibora prema Novoj Varoši , Sjenici, Tutinu , Novom Pazaru ,Ivanjice. Zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim časovima moguća je pojava poledice. 

 Vozačima se savetuje  oprezna vožnju.

Na granicnim prelazima U zapadnoj srbiji  zadržavanje u oba smera je do 30 minuta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage