Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

03. 11. 2017. Užice

Autor: Grad Užice Izvor: Grad Užice

Da li želite ozbiljan i dobro plaćen posao u Užicu?

"If a window of opportunity appears, don't pull down the shade." Tom Peters

The City of Uzice is Proud to present an amazing and unique opportunity to its citizens provided by the pioneer partnership between the local Interface Pro d.o.o., and TDS Med, Inc., a well-established American Company. 

Are you an energized and hardworking individual? 

Do you have a flexible schedule that allows you to work observing NY Time Zone (8:30am – 5:30pm)? 

Are you proficient in English and confident on your communication skills in the language? 

If you answered yes to all the questions above, you might have the chance of your life waiting for you on this Brand New Sales Support Center and we want to hear from you! 

Please contact us at jobs@uzice.rs for immediate consideration.  

"If a window of opportunity appears, don't pull down the shade." Tom Peters

 

 


Komentari (3)

ostavi komentar
uto

07.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 11:56

Link za APR

Prethodni link ne radi, pa samo da potpomognem :)
http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseBusinessName/8809904?code=C2A2FA6A2AFE30513602B305DA33392024DC7F53

Znam ljude koji su odustali kada su saznali da nece biti prijavljeni i da je plata mnoooogo manja nego sto su u startu prezentovali i obecali. Plus broj placenih dana odmora 10 i valjda 11 neplacenih (kada je zakonski to 20+ dana)...Tipicno izrabljivanje i zloupotreba lose finansijske situacije u zemlji, pored svega gore navedenog...utaja poreza itd...

Odgovori
uto

07.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 11:35

Re:

Bravo za komentar. Neka neko kontaktira kandidate koji su odustali kad su saznali o cemu se zapravo radi. Sugradjani, cuvajte jedni druge.

Odgovori
pet

03.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 22:52

Prevara na pomolu?

Ovo je mejl koji sam poslala Gradu Užicu u kontakt formi na zvaničnom sajtu Grada:

Videla sam oglas u kome izvesna firma Interface Pro d.o.o. traži radnike, sa email adresom na vašem domenu, jobs@uzice.rs. Takođe sam u lokalnim medijima videla da ta firma počinje sa radom u prostoru kasarne u Krčagovu, ali je sve pod nekim velom misterije, čime se ta firma bavi, a uvek sam skeptična kad se "strani investitor" pojavi (kao u slučaju FK "Sloboda", naši "biznismeni" iz Amerike uvek su mi bili strašno sumnjivi). Malo sam istraživala i mislim da treba i sami da proverite, jer Grad je stao uz tu firmu, očigledno. Kao direktor firme predstavljen je Dejan Stojić. On možda fizički postoji, ali zakonski, njega nigde nema. Direktor firme je izvesni Dragomir Ristić, onivač je Stanimir Drobnjaković, firma je osnovana krajem jula ove godine, sa osnivačkim kapitalom od 100 (sto) dinara!!! Osoba koju Grad predstavlja kao direktora, Dejan Stojić, očigledno se lažno predstavlja, a vi joj u tome pomažete - lažno predstavljanje, obmanjivanje javnosti itd itd. Inače, taj lažni direktor je krajem '90-ih godina u užicu imao firmu "Medais Net", koja je bila prvi užički internet provajder. 1999. pobegao je iz Užica u Ameriku jer je prevario svoje poslovne partnere za neki novac. No, manimo se ovih rekla-kazala, da li je pobegao ili otišao, da li je prevario nekog ili nije, držimo se činjenica - podataka iz APR-a. Mislim da Grad ne sme sebi da dozvoli da bude saučesnik u prevari i obmanjivanju građana, posle onakvih krupnh propusta kao što su afera sa preplaćenim naknadama za korišćenje vrtića, ili "Kvisko", za koje još niko nije odgovarao.

Izvolite link na APR stranu sa podacima o toj misterioznoj firmi, i povedite računa ubuduće! Obmanjivanje je već počinjeno, jer Dejan Stojić niti je vlasnik, niti direktor.

http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseBusinessData/8809904?code=3DDA30F5D09D60CCA0371BB859152CF3C8F5D718

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage