Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

16. 03. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Bioskopski repertoar od 16. do 22. marta

Novi repertoar možete pogledati u bioskopu Art do 22. marta

LEPOTICA I ZVER/ Beauty and the Beast

SALA 1

OD 16. DO 22. MARTA

u 18 h – sinhronizovano na srpski 3D

cena ulaznice: 300,00

u 20:15 h – titlovan 3D

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 102 min.

Žanr: fantazija, sinhronizovan na srpski, 3D

Glavne uloge: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ian McKellan, Emma Thompson

Režija: Bill Condon

Diznijeva Lepotica i zver je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama.

Lepotica i zver je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Mekgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenza, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald u ulozi madam De Garderob, ormara, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Kogsvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi čajnika, gđe Pots.

BYE BYE MAN/ The Bye Bye Man

SALA 1

OD 16. DO 22. MARTA

u 22:15 h

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 96 min.

Žanr: horor, triler

Glavne uloge: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Doug Jones, Faye Dunaway

Režija: Stacy Title

Ljudi čine neopisiva dela svaki dan. Što ako se izvor tog zla krije u njemu?

Tri prijatelja nailaze na užasavajuće korene Bye Bye Man-a, misterioznu figuru koja je izvor svog zla koji leži u čoveku i tera ga na neopisiva dela. Jedini način da se izbegne njegovo prokletstvo je jednostavno: nemojte pomisliti ni izgovoriti njegovo ime..

REKVIJEM ZA GOSPOĐU J.

SALA 2

 od 16. do 22. marta

u 20 h  

cena ulaznice: 300,00

anr: komedija, drama   Dužina trajanja: 93 min.

Glavne uloge: Mirjana Karanović, Jovana Gavrilović, Danica Nedeljković, Mira Banjac, Boris Isaković

Režija:   Bojan Vuletić

„Rekvijem za gospođu J.” govori o skromnoj sredovečnoj ženi i bivšoj administrativnoj službenici koja na godišnjicu smrti svog muža planira da se ubije. Iako je to za 5 dana, Gospođa J. je odlučila da završi sve svoje privatne i administrativne poslove da bi se ubila onako kako želi i ostavila svoju porodicu obezbeđenu. Ali da bi sve to započela potrebna joj je samo jedna overena potvrda – uverenje o radnom stažu za poslednjih 20 godina. U Zemlji koja upravo prolazi kroz tranziciju i sveobuhvatnu reformu administracije, to će biti jako komplikovano. Jer živeti u tranziciji je komplikovano. Umreti je još komplikovanije.

KONG: OSTRVO LOBANjA/Kong: Skull Island

SALA 2

OD 16. DO 22. MARTA

u 21:45 h

cena ulaznice: 300,00

Dužina trajanja: 118min.

Žanr: avantuta, fantazija, 3D

Glavne uloge:  Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson, John C. Reilly

Režija:  Jordan Vogt-Roberts

Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom ostrvu u Tihom okeanu - lepo, ali i opasno - ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga. U glavnim ulogama su Tom Hiddleston (“The Avengers,” “Thor: The Dark World”), Samuel L. Jackson (“The Hateful Eight,” “Avengers: Age of Ultron”), dobitnica nagrade Oscar® Brie Larson (“Room,” “Trainwreck”), John Goodman (“Transformers: Age of Extinction,” “Argo”) i John C. Reilly. Film je sniman na tri kontinenta preko šest meseci, počevši od mesta Oahu na Hawaiima - gdje je snimanje započelo u oktobru 2015. godine - zatim na australijskom Gold Coastu, i na kraju u Vijetnamu, na više lokacija, od kojih neke nikada nisu bile viđene na filmu.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage